Organisatie

Reca Cleaning. Schoon zonder gezeur

Glazen wassen of het kantoor reinigen: u bent de enige niet die liever een betrouwbaar bedrijf over de vloer heeft. Zo‘n bedrijf is Reca Cleaning. Met ruim 25 jaar ervaring hebben we inmiddels een naam hoog te houden. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een middelgrote dienstverlener in ons vak. Eén die opereert in het gehele land en ook al in België.

Voor wie werken we?

Reca Cleaning werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. We werken voor (semi-)overheidsinstellingen en voor bedrijven. We komen op stations en in penitentiaire inrichtingen. We maken grote kantoren schoon en reinigen trappenhuizen voor verenigingen van eigenaren. We gaan op periodieke en op projectbasis aan de slag. Ook schrikken we niet terug van meer specialistische opdrachten. Handig, zo'n dienstverlener die nooit 'nee' zegt. En die ook ervaring heeft opgedaan met alle werkzaamheden.

Intern perfect georganiseerd

Glazen wassen en schoonmaken heeft vooral te maken met organiseren en coördineren. Daarom laten we niets aan het toeval over. De organisatie intern is strak, héél strak. Planning is planning. Onze medewerkers weten wat ervan hun wordt verwacht en worden rechtstreeks aangestuurd. En er is altijd direct contact met u als opdrachtgever. Wat gaat er goed? En wat kan er beter? Deze manier van organiseren levert beter resultaat op.

uitleg1uitleg2uitleg3