Kwaliteiten

Werken met een bedrijf dat het perfect regelt

Reca Cleaning staat voor kwaliteit. Dat merkt u als opdrachtgever vanaf het allereerste moment. Afspraken netjes nakomen, offertes helder specificeren, werk perfect uitvoeren: typisch Reca Cleaning. Ons voordeel is dat we niet het grootste bedrijf van Nederland zijn. We zitten dus bovenop de uitvoering. De contacten met opdrachtgevers gaan rechtstreeks. Naar excuses zoeken als een keer een project niet naar tevredenheid is uitgevoerd doen we niet. We lossen het op en snel ook.

Medewerkers lopen zonder uitzondering al langere tijd mee. Die ervaring helpt. Bijvoorbeeld bij minder gangbare opdrachten. Net als u houden we van mensen met verantwoordelijkheidsgevoel. Die snappen dat ze met kostbare zaken van een ander werken en die er trots op zijn als het werk naar tevredenheid is gedaan. Die medewerkers vindt u bij Reca Cleaning. U herkent ze trouwens meteen: aan de representatieve werkkleding.

NEN 4400 en VCA, voor alle zekerheid

Ook andere opzichten loopt Reca Cleaning voorop. We zijn gecertificeerd conform NEN 4400, dus administratief is alles goed georganiseerd. Voor u als opdrachtgever, maar ook voor onze medewerkers. Veilig werken krijgt veel aandacht. Medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma. En ook het materieel is in optimale staat van onderhoud en wordt gekeurd conform de voorschriften.

uitleg