Activiteiten

Wat kunnen we voor u doen?

Reca Cleaning is een veelzijdig bedrijf. Inzetbaar voor 1001 projecten: glazen wassen, kantoren schoonmaken en de oplevering van woonhuizen en kantoren tot in de puntjes regelen.

Glazen wassen

Van huis uit is Reca Cleaning een glazenwassersbedrijf, wat is gespecialiseerd in de zakelijke sector, zowel voor overheden als het bedrijfsleven. Voor veel van onze opdrachtgevers zijn we op periodieke basis actief. Overheidsgebouwen bijvoorbeeld, die volgens een vast schema worden onderhouden. We schrikken niet terug van complexe situaties. Met veel inventiviteit en inzet zorgen we dat het schoon wordt. En blijft.

Schoonmaak van kantoren

Medewerkers werken prettiger in een schoon kantoor. Reca Cleaning zorgt ervoor. Elke dag of elke week. Van de vloer tot aan het plafond. Al naar gelang uw wensen stellen we een schoonmaakschema op. Om ons daar vervolgens strak aan te houden. Ook minder gangbare schoonmaakwerkzaamheden kunt u aan ons overlaten. Het schoonmaken van trappenhuizen bijvoorbeeld, in opdracht van verenigingen van eigenaren. De reiniging van speciale oppervlakken, overhead deuren en beplatingen. Onze medewerkers werken efficiŽnt en zijn betrouwbaar. Met veel gevoel voor verantwoordelijkheid gaan ze met uw materialen en mensen om.

Bouwopleveringen

Woonhuizen en kantoren die worden opgeleverd, vragen vaak nog een laatste schoonmaakbeurt. Werk voor Reca Cleaning. Werk voor een specialist die snapt dat een planning wel eens op het allerlaatste moment moet worden aangepast. En dat het alle hens aan dek is om die woningen of dat kantoor op tijd schoon te hebben. EfficiŽnt en slagvaardig nemen we elke uitdaging aan. Waar ook in Nederland en BelgiŽ.

uitleg1uitleg2uitleg3